AquaBubbels

AquaBubbles

Had jij gedacht dat je ooit nog eens over het water zou kunnen lopen? Nee? Nou, dan gaan we daar verandering in brengen. Want als je in een van onze AquaBubbles zit, dan rén je zelfs over het water! Kruip in de waterbal en zorg ervoor dat je sneller bent dan de ander.

Doe je mee met deze heerlijk zomerse activiteit voor jong en oud? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat, of boek jullie uitje vandaag nog hieronder!

Superoriginele activiteit

Tijdens een vrijgezellenfeest, vriendenweekend of kinderfeestje is het natuurlijk het allerleukst om een out-of-the-box-activiteit te doen. Het liefst iets wat niemand in de groep nog gedaan heeft, zodat jullie allemaal een supertoffe nieuwe ervaring kunnen opdoen. AquaBubbles is om die reden het perfecte antwoord op de vraag wat jullie kunnen gaan doen tijdens jullie dagje weg. Veel origineler dan dit wordt het niet!

AquaBubbles bij Sport Totaal

AquaBubbles is misschien wel onze favoriete activiteit voor in de zomer. Het is fun, verfrissend, verrassend en boven alles vooral héél erg leuk! Niet alleen voor de kids, maar ook voor jongeren en volwassenen. Die voelen zich weer helemaal jong en uitgelaten na deze gave beleving!

Mix & match je eigen uitje

Ben je op zoek naar een supercompleet dagje uit, of denk je dat jij en je groep na een uurtje AquaBubbles nog niet verzadigd zijn? Combineer de activiteit dan met een van onze eindeloze mix & match-mogelijkheden. Zeker weten dat jullie dan een unieke dag beleven! Kies bijvoorbeeld voor een uurtje boogschieten (of buks- en pistoolschieten als je het wat serieuzer aan wilt pakken), of hou het juist luchtig met een rondje sumosprinten. Blijven jullie liever op (of in) het water? Geen probleem! Want wist je dat je boven het water heel goed een kussengevecht kunt houden?

Andere activiteiten van Sport Totaal