Basispaintball

Basispaintball

Wil je lekker laagdrempelig een potje paintballen met je collega’s, vrienden of familie? Of gaan jullie tijdens jullie dagje uit misschien ook nog iets anders doen? Dan is ons te gekke basispaintball-arrangement perfect voor jullie. Binnen dat arrangement krijg je 1 uur speeltijd om je kameraden in te maken en geven we alle deelnemers maar liefst 50 kogels!

Basispaintball: een totaalbeleving

Als je gebruikmaakt van het basispaintball-arrangement bij Sport Totaal, trakteren we je op een totaalbeleving. Bij ons speel je namelijk op een uitdagend en mooi onderhouden speelveld waarvan je exclusief gebruik mag maken. Het veld is ingericht met veel verschillende obstakels en hoogteverschillen, waardoor het spel extra spannend wordt. Bovendien is ons outdoorpark, waar het paintballen plaatsvindt, goed bereikbaar met de auto en de fiets.

Sport Totaal staat voor veiligheid

Heb je nog nooit gepaintballd? Of zitten er mensen in je groep die geen ervaring hebben? Daarover hoef je je geen zorgen te maken: onze instructeurs leggen alle onderdelen van het spel heel duidelijk uit voordat het begint, van de spelregels tot de werking van de guns. Daarnaast krijgen alle deelnemers bij ons een masker en een overall. En om het zo leuk mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je niet tegen vreemden speelt, maar tegen je eigen groep. Maar let op: voor je het weet, vliegen de paintballs je om de oren!

Mix & match je eigen dagje uit

Ons basispaintball-arrangement leent zich uitstekend om te combineren met een andere activiteit via ons mix & match-arrangement. Zo creëer je zelf een supercompleet dagje uit. Ga aansluitend bijvoorbeeld boogschieten – jullie hebben het richten immers al in de vingers! Of ga juist voor iets luchtigers als sumosprinten. Slappe lach gegarandeerd!

Heb je interesse in ons basispaintball-arrangement, of wil je er meer over weten? Reserveer dan nu een speelveld voor jouw datum, of neem contact met ons op voor een offerte op maat. Liever meer kogels en speeltijd? Misschien is ons luxe-arrangement dan iets voor jullie.

Basispaintball

  • 1 uur speeltijd
  • 50 kogels per persoon
  • eigen speelveld, masker, overallen een instructeur

 

Check hier onze spelregels voor basispaintball en de tarieven voor extra verfkogels.

e.js">

Andere activiteiten van Sport Totaal