Tips

De Top 10 in bedrijfsuitjes

Maatwerk
Sporttotaal.nl

De Kunst van het Kiezen.

Als het gaat om het organiseren van bedrijfsuitjes, is het vinden van de perfecte mix tussen plezier en zakelijkheid een kunst op zich. Of je nu een doorgewinterde evenementenplanner bent, of voor het eerst de verantwoordelijkheid hebt gekregen om het bedrijfsuitje te organiseren, er zijn altijd een aantal overwegingen die je in gedachten moet houden.

Boogschieten als teambuilding het kan

Op verkenningstocht door dit selectieproces

We nemen je mee op verkenningstocht door dit selectieproces. Het belangrijkste is om te bedenken hoe je een evenement kunt kiezen dat niet alleen het team samenbrengt, maar ook de zakelijke doelen in het oog houdt.

 1. De behoeften van jouw team zijn leading.

Een bedrijfsuitje is niet alleen een kans om samen plezier te hebben, maar ook om het team te versterken en te motiveren. Denk na over wat je team nodig heeft. Heeft het team behoefte aan een teambuilding, ontspanning, of juist een combinatie van beiden? Een klootschiet wandeltocht door de natuur kan bijvoorbeeld zowel de teambuilding bevorderen als een leuke sportieve ervaring bieden.

 1. Budget: Meer Waar voor Je Geld

In de zakelijke wereld draait het vaak om de juiste balans vinden tussen kosten en baten. Hetzelfde geldt voor bedrijfsuitjes. Stel een realistisch budget op en ontdek welke activiteiten binnen dat budget passen. Gelukkig zijn er tal van betaalbare opties die zowel plezierig als zakelijk verantwoord zijn. Bel ons gerust op 0318-510617 als je eens een eerste prijsopgave van wat jou aanspreekt wilt ontvangen.

 1. Diversiteit voor Dynamiek

Mensen hebben verschillende interesses en voorkeuren. Kies een bedrijfsuitje dat divers is en rekening houdt met de verschillende persoonlijkheden binnen het team. Een aantal opdrachten met een echt thema waarbij alle teamleden hun kwaliteiten kunnen laten zien. Bied dus ruimte voor de denkers en de sportieve doeners onder ons. Het Money Making Adventure of Kolonisten van ’t Veen is dan heel passend.

 1. Locatie, Locatie, Locatie!

 

De locatie van het bedrijfsuitje speelt een cruciale rol. Of het nu gaat om een activiteit op kantoor, in de stad of zelfs in het buitenland, zorg ervoor dat de locatie praktisch is en past bij het doel van het evenement. Een offsite meeting in een inspirerende omgeving kan bijvoorbeeld creativiteit bevorderen en nieuwe ideeën genereren. Kijk hiervoor eens naar de mogelijkheden op Evenementen terrein Fort aan de Buursteeg.

 1. Tijd is Geld (en Plezier)

 

Houd rekening met de beschikbare tijd. Een lang bedrijfsuitje is niet altijd de beste keuze, vooral als het werkzaamheden in de knel brengt. Kies een tijdsduur die het team de mogelijkheid geeft om zich te ontspannen, maar ook genoeg tijd overlaat voor andere verplichtingen.

Teambuilding verwerkt in een zeskamp

Kiezen en de unieke behoeften van het team

Het kiezen van het juiste bedrijfsuitje vergt aandacht voor detail en het begrijpen van de unieke behoeften van het team. Door de perfecte balans te vinden tussen plezier en zakelijkheid, creëer je niet alleen een gedenkwaardige ervaring, maar versterk je ook de onderlinge banden en stimuleer je een positieve werkomgeving. En wie zei dat zakelijke beslissingen niet leuk konden zijn? Het organiseren van bedrijfsuitjes bewijst het tegendeel!

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Het team van Sport Totaal uit Veenendaal organiseert sportieve en actieve uitjes om teams beter te laten presteren – of gewoon voor de gezelligheid! Een kinderfeestje organiseren, paintballen, een kano huren of in de omgeving van Veenendaal/Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug heerlijk mountainbiken? Bij Sport Totaal ben je aan het juiste adres.

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.