Tips

Originele Bedrijfsuitjes

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg
Sporttotaal.nl

De Sleutel tot Team Building en Werkplezier

Als het gaat om bedrijfsuitjes, denken veel mensen automatisch aan saaie teambuildingactiviteiten of verplichte borrels. Maar wie zegt dat bedrijfsuitjes niet ook leuk, spannend en origineel zelfs een beetje van buiten de box kunnen zijn? We gaan er dieper op in  de waarde van originele bedrijfsuitjes voor collega’s binnen een bedrijf. We verkennen verschillende ideeën en activiteiten die de teamgeest kunnen versterken en het werkplezier kunnen bevorderen.

beachvolleybalveld met palmbomen

Een origineel bedrijfsuitje zorgt voor een unieke sfeerbeleving, dat is waar iedereen van kan genieten.

Zo organiseer jij slim het bedrijfsuitje dat niet alleen origineel is, maar ook zorgt voor een unieke sfeerbeleving en waar iedereen van kan genieten.

1. Speel samen Money Making adventure en ontdek de ultieme samenwerking

Een populair concept dat steeds vaker wordt gebruikt als origineel bedrijfsuitje maar met de voeten toch wel goed verankerd is in onze maatschappij is het Money Making adventure van Sport Totaal. In deze game kom je langs sportieve spellen maar worden ook collega’s uitgedaagd om puzzels op te lossen, raadsels te ontrafelen en codes te kraken om zo binnen een bepaalde tijd een leuke som “speelgeld’’ te veroveren. Dit spel stimuleert als geen ander de samenwerking, communicatie en het probleemoplossend denken. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken terwijl iedereen sportief of juist minder actieve deelnemers de ruimte geeft om hun talenten te laten zien. Laat je verrassen door die collega waar je het minst van verwachte en ontdek hun “andere” kwaliteiten.

2. Outdoor avonturen voor teambonding

Als je opzoek bent naar een meer avontuurlijk bedrijfsuitje, dan zijn outdoor activiteiten perfect om de band tussen collega’s te versterken. Denk aan een dagje kajakken, klimmen of zelfs survivallen bij ons op het Evenementen terrein Fort aan de Buursteeg. Deze activiteiten vereisen teamwork, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Door gezamenlijk uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen, kunnen collega’s elkaar beter leren kennen en een sterker team vormen.

3. Culinaire afsluiting vol creativiteit

Een andere originele optie is een heerlijke chopper rit die je afsluit met een heerlijke BBQ verzorgt door een chef al echte hoogtepunt van jullie dag. Laat je na het ontdekken van onze bijzondere omgeving. Want laten we wel zijn dat is de Grebbelinie zeker eens culinair in de watten leggen. Samen geniet van een professional en nieuwe gerechten ontdekken kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te bevorderen. De kracht van samen herinneringen maken wordt echt onderschat.

4. Culturele uitstapjes voor inspiratie

Een origineel bedrijfsuitje kan ook bestaan uit een cultureel uitstapje of het bezoek van een historische plaats. Laten wij ons Evenementen terrein nu mogen exploiteren op ’t Fort aan de Buursteeg. Dit werd ontwikkeld in de 17e eeuw en vervolgt zijn reis in de 20e eeuw. Fiets een langs al deze forten. Wij hebben ruim voldoende toerfietsen maar ook e-bikes om een heerlijke fietstocht langs de Grebbelinie te maken. Liever iets vernieuwends we hebben ook E-walkers in ons assortiment. Je loopt zo wat af. Lees er alles over via de volgende link: E-Walkers.

5. Een creatieve Djembé of dans workshop.

Als je op zoek bent naar iets anders dan sportieve activiteiten, overweeg dan eens om een creatieve workshop te organiseren. Stap eens af van het alom bekende schilderen, keramiek maken of zelfs kooklessen volgen. Denk eens aan een inspirerende Djembé. Onze artiesten met in hun roots het ritme van Afrika nemen jullie graag mee op reis. Zelfs al moet je het woord ritme nog leren kennen nemen onze Djembé specialisten jou mee en spelen jullie aan het eind van de sessie een mooi muziekstuk. Ga op reis over de savanne voel het ritme deze workshop biedt ontspanning, geeft ruimte aan creativiteit en is de ultieme samenwerking tussen collega’s want samen maken jullie de muziek.

Chopperrijden als onderdeel van je bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje als krachtig middel voor teambuilding

Originele bedrijfsuitjes kunnen een krachtig middel zijn om teambuilding en werkplezier binnen een bedrijf te bevorderen. Door het creëren van nieuwe ervaringen, uitdagingen en samenwerking bevorderende activiteiten, kunnen collega’s elkaar beter leren kennen, vertrouwen opbouwen leidt tot effectiever samenwerken. Het is belangrijk om regelmatig originele bedrijfsuitjes te organiseren, omdat dit niet alleen de teamgeest versterkt, maar ook zorgt voor een positieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar originele bedrijfsuitjes die passen bij de interesses en behoeften van jouw team en ervaar zelf de voordelen van deze unieke ervaringen!

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Het team van Sport Totaal uit Veenendaal organiseert sportieve en actieve uitjes om teams beter te laten presteren – of gewoon voor de gezelligheid! Een kinderfeestje organiseren, paintballen, een kano huren of in de omgeving van Veenendaal/Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug heerlijk mountainbiken? Bij Sport Totaal ben je aan het juiste adres.

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.