Tips

Leuke activiteiten om te doen als bedrijfsuitje

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg
Sporttotaal.nl

8 leuke activiteiten die je kan doen als bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar leuke en uitdagende activiteiten voor jullie volgende bedrijfsuitje? Die hebben we voor je! Zoek je naar een teambuilding of een lekker ontspannende recreatieve Activiteit. Ga je liever voor iets avontuurlijks wij hebben hele toffe suggesties voor jou en je collega’s. Dus trek die werkkleding uit en maak je klaar om bij ons plezier te komen maken.

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg

Verschillende leuke activiteiten als bedrijfsuitje

We hebben er een paar voor je geselecteerd. Onder het kopje bedrijfsuitje-maatwerk op onze site vind je nog veel meer.

 1. Money Making Adventure: Dit is een spannend spel waarbij teams tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk speelgeld te verdienen. Het combineert teamwork, strategie en creativiteit terwijl je verschillende uitdagingen voltooit. Wie kan de beste deals sluiten en haalt het meeste geld binnen? Dit is de activiteit om samen te werken en tegelijkertijd plezier te hebben!
 2. Kolonisten van ‘t Veen: Echt iets voor degenen die ook graag hun hersenen willen laten kraken. Dit spel is geïnspireerd op het populaire bordspel “De Kolonisten van Catan“. Maar nu real life! Je werkt samen met je collega’s om grondstoffen te verzamelen, de belangrijkste gebouwen uit het Veen te bouwen en om handelsroutes op te zetten. Handig kunnen onderhandelen tijdens de “mart” is natuurlijk een pré. Wie wordt de echte overheerser van ons Veengebied?
 3. E-chopper rijden: Stap op een elektrische chopper en verken onze prachtige omgeving. Je rijdt  geruisloos en geniet van echt frisse lucht. Dit is een ontspannende activiteit waar iedereen kan genieten van een leuke rit samen met collega’s. Een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.  Samen nieuwe energie op te doen. Voor de collega zonder rijbewijs hebben wij Fatbikes beschikbaar. Stoere fietsen in de look en feel van de chopper. Dus je kunt echt met iedereen samen recreatief op pad!
 4. Paintballen: Als je op zoek bent naar wat adrenaline, dan is paintballen een uitstekende keuze! Verdeel je collega’s in teams en ga de strijd met elkaar aan in een spannend spel vol strategie en actie. Wie heeft de beste schuttersvaardigheden en kan het andere team verslaan? Wij zorgen er wel voor dat de teams goed samenwerken zodat je dit toch als teambuilding kan verkopen aan je manager! Jullie hoeven alleen nog maar plezier te maken.
 5. Boogschieten: Wil je even terug in de tijd. Wil je in contact komen met je innerlijke Robin Hood? Kom dan boogschieten met je collega’s! Leer de basisprincipes van boogschieten en daag elkaar uit. Wie zal de meeste punten te scoren? Het vereist concentratie en precisie, Bereid je voor op een leuke uitdaging en stel vast wie in jullie team de “scherpste” schutter is.
 6. Teambuilding: Deze activiteit biedt als geen ander een leuke combinatie van verschillende teambuildingactiviteiten waar je soms fysiek aan de bak moet, estafettespellen aanpakt, puzzels zal oplossen en nog veel meer. Het is ontworpen om samenwerking, communicatie en vertrouwen binnen het team te bevorderen. Een geweldige manier om jullie band als collega’s te versterken terwijl jullie samen plezier hebben.
 7. Djembé: Zin om samen op muzikale ontdekkingsreis te gaan? Laat het ritme tot je komen tijdens deze workshop. Dit is geen activiteit maar een heuse ervaring! Werk samen met je collega’s om verschillende ritmes te leren spelen op traditionele Afrikaanse djembés. Het stimuleert creativiteit, luisteren naar elkaar en samenwerken. Een geweldige manier om jullie talenten te ontdekken en tegelijkertijd een hechte band op te bouwen. Het enige waar je niet aan zult ontkomen is dat je ook echt zult genieten.
 8. E-Walkers: Op zoek naar een echt unieke en vernieuwende optie. Huur dan met je collega’s onze e-walkers. Een E-Walker is een elektrische loopfiets of step waarop je op een echt bijzondere manier door de natuur rijdt. Het combineert het plezier van wandelen met de snelheid van een fiets en dat dan ook nog eens met elektrische ondersteuning. De meeste mensen hebben nog nooit eerder op een E-Walker gereden, waardoor het een spannende en nieuwe ervaring is. Het geeft iedereen iets om naar uit te kijken en zorgt na afloop zeker voor gespreksstof!
Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg

We hebben genoeg leuke opties

Kortom of je nu op zoek bent naar een uitdagend avontuur, ontspanning in de natuur een originele teambuilding. We hebben genoeg leuke opties voor originele bedrijfsuitjes. Die je naar wens ook nog kan combineren.

Door voor een van onze activiteiten te kiezen zorg je dat iedereen mee kan doen. Dat iedereen zal genieten. Dat iedereen voldoende aan bod komt. Los van zijn of haar fysieke kunnen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Je bent dus gegarandeerd van professionele begeleiding.  Jullie hoeven alleen nog maar te genieten en plezier te maken. Later zal je merken dat jullie collegiale band ook nog eens sterker is geworden. Dus waar wacht je nog op? Plan dat volgende bedrijfsuitje. En geniet van een dag vol plezier, lachen en nieuwe ervaringen die je samen met je collega’s beleefd!

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Het team van Sport Totaal uit Veenendaal organiseert sportieve en actieve uitjes om teams beter te laten presteren – of gewoon voor de gezelligheid! Een kinderfeestje organiseren, paintballen, een kano huren of in de omgeving van Veenendaal/Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug heerlijk mountainbiken? Bij Sport Totaal ben je aan het juiste adres.

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.