Tips

Welke bedrijfsuitjes zijn geschikt voor een grote groep?

Bedrijfsuitjes voor grote groepen
Sporttotaal.nl

Welke bedrijfsuitjes zijn geschikt voor een grote groep?

Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om de teamspirit te versterken en collega’s dichter bij elkaar te brengen. Maar wanneer je een evenement organiseert voor een grote groep collega’s, kan het vinden van de juiste activiteit een uitdaging zijn. Met zoveel verschillende interesses en persoonlijkheden is het belangrijk om iets te kiezen dat voor iedereen leuk en toegankelijk is. Gelukkig zijn er heel veel opties beschikbaar, en zeker ook die geschikt zijn jouw grote groep met collega’s. In deze blogpost delen we enkele ideeën en suggesties om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Ideeën en suggesties:

 1. Sportieve activiteiten

Een sportieve activiteit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd plezier te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een dagje paintball,  lasergamen, of zelfs challenges op maat gemaakt voor jouw bedrijf. De collega’s kunnen dan  tegen elkaar strijden in verschillende teams. Of wat dacht je van een gezamenlijke fietstocht of wandeling? Hiermee stimuleer je niet alleen de teambuilding, maar ook de gezondheid van je collega’s.

 1. Creatieve workshops

Als je op zoek bent naar iets anders dan sportieve activiteiten, overweeg dan eens om een creatieve workshop te organiseren. De meest bekende zijn natuurlijk het schilderen, keramiek maken of zelfs kooklessen volgen. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een inspirerende Djembé. Onze artiesten met in hun roots het ritme van Afrika nemen jullie graag mee op reis. Deze workshop biedt ontspanning, maar geeft ook ruimte aan creativiteit en is de ultieme samenwerking tussen collega’s want samen maken jullie de muziek.

 1. Avontuurlijke uitjes

Voor de waaghalzen onder ons kunnen avontuurlijke uitjes een geweldige keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan een dagje klimmen in de Ardennen, raften op wildwater of zelfs een parachutesprong maken. Dit soort activiteiten zorgen voor adrenaline en spanning, wat het groepsgevoel zeker kan versterken. Iets minder budget of tijd om af te reizen naar het buitenland. Zo hebben wij een heuse Obstakel baan staan waarop je heerlijk al je spieren kunt testen. Laat ons je eens meenemen en ervaren dat je je grenzen en die van je collega echt kunt verleggen gewoon in Nederland.

 1. Teamgames

Een andere optie is het organiseren van teamgames, zoals een escape room of een speurtocht. Deze activiteiten vereisen samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen, waardoor collega’s nauw met elkaar moeten samenwerken om succesvol te zijn. Het competitie-element kan ook zorgen voor extra motivatie en enthousiasme. Kijk maar eens bij ons Money Making Adventure en Kolonisten van ’t Veen.

 1. Bedrijfsbezoeken

Als je graag iets educatiefs wilt combineren met plezier, overweeg dan eens om bedrijfsbezoeken te plannen. Dit kan variëren van fabrieksbezoeken tot rondleidingen door musea of zelfs bezoeken aan inspirerende bedrijven in jouw branche. Hierdoor krijgen collega’s niet alleen de kans om nieuwe dingen te leren, maar ook om zich te laten inspireren door succesverhalen. Zo kan je bij het bezoekerscentrum de Grebbelinie alles leren en bekijken over de 2e wereld oorlog en de gevolgen voor onze omgeving. Let wel je maakt dan kennis met een stuk geschiedenis waarvan je in het landschap gaat zien wat zelfs de Fransen in de 17e eeuw geweerd heeft. Nieuwsgierig geworden? Bezoek gerust hun site: Bezoekerscentrum de Grebbelinie.

 1. Maatwerk

Een ander idee is het organiseren van een echt maatwerk feest. Waarbij we echt voor iedereen iets zullen neerzetten wat aanspreekt. Wel eens gedacht aan een 3 luik. Waarbij je gaat rijden op een e-chopper, boogschieten als Robin Hood en je leert hoever je kunt schieten met een zelf gebouwde katapult of hoever je kunt peddelen met een zelf gebouwd vlot.

Denk ook even aan de afsluiting van jullie feest. Dit kan natuurlijk met een gezellige borrel of een overheerlijke BBQ. Onze collega’s van Restaurant de Grebbelounge verzorgen dit graag. Je hoeft er niet eens de auto voor in. Het ligt op hetzelfde terrein. Je schuift zo aan op het terras en bekijkt de zonsondergang vanuit de loungebanken.

Inventariseren:

Bij het kiezen van het juiste bedrijfsuitje voor grote groepen is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en behoeften van de collega’s. Vraag feedback en peil wat zij graag zouden willen doen tijdens het bedrijfsuitje. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt en plezier heeft tijdens het evenement.

Begin op tijd.

Tot slot is het essentieel om voldoende tijd te nemen voor het organiseren van het bedrijfsuitje. Zoek naar geschikte locaties, vraag offertes op en zorg ervoor dat alle logistieke aspecten goed worden geregeld. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert met alle betrokkenen. Een goede planning en organisatie zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag zelf. Neem gerust eens contact met ons op. We denken graag met je mee. Geeft het rust reserveren we een datum dan kan je alles nog eens rustig overzien.

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg

Er zijn opties genoeg

Kortom, er zijn talloze opties beschikbaar als het gaat om bedrijfsuitjes voor grote groepen collega’s. Of je nu kiest voor sportieve activiteiten, creatieve workshops, avontuurlijke uitjes, teamgames, bedrijfsbezoeken of themafeesten – zorg ervoor dat je iets kiest waar iedereen plezier aan beleeft en waarmee je bovendien de teamgeest kunt versterken. Want onthoud: plezier hebben is net zo belangrijk als effectief samenwerken!

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Het team van Sport Totaal uit Veenendaal organiseert sportieve en actieve uitjes om teams beter te laten presteren – of gewoon voor de gezelligheid! Een kinderfeestje organiseren, paintballen, een kano huren of in de omgeving van Veenendaal/Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug heerlijk mountainbiken? Bij Sport Totaal ben je aan het juiste adres.

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.